Покажете на клиентите си, че бизнесът Ви е сериозен!

Професионалният уеб сайт увеличава продажбите. Над 60% от активните онлайн потребители твърдят, че е доста по-вероятно да купят от бизнес, който има уеб сайт, спрямо такъв, който няма.


Екипа на andseo ще Ви помогне да развиете бизнеса си, като създаде красив уеб сайт, за да ангажирате и впечатлявате повече нови клиенти – и да реализирате бизнеса си онлайн.


За да сте успешни онлайн

Ви предлагаме 100% безкомпромисна услуга!

Изработка на сайтове

Възможности - dev.

Що се касае до изработка на сайтове, екипа ни е готов да реагира на задания - от малки модификации до мащабна корпоративна разработка.

Всеки един уеб сайт се разработва спрямо конкретни изисквания на клиента. Дизайна и функционалностите се уточняват предварително, като имате пълната свобода да развихрите въображението си, а ние ще имплементираме всичко от което се нуждаете.

Може да разчитате на нас за интеграцията на всички външни услуги който ползвате (ако има такива разбира се), и адекватна техническа поддръжка с която ще гарантираме безпроблемната работа на уеб сайта.

dev. mode

Планиране и Разработка

1. Консултация с клиента

Запознаваме се с идейте и изискванията на клиента, и допълваме ако сметнем че разполагаме с креативна идея.

2. Подготовка на материали

Подхотовката се състои в набирането на текстовия материал, изработка на графиките и създаването на изображенията който ще се използват в сайта.

3. Дизайн и разработка

След като имаме всички необходими материали пристъпваме към самата разработка. Изграждане на дизайн, имплементиране на функционалности, интеграции, миграция на продукти или друга информация.

4. Тестване

След като сме свършили основната работа, а именно дизайна и имплементацията на желаните функционалности, трябва да се уверим че всичко работи коректно.

5. Финален преглед

Всичко се преглежда от клиента и ако няма забележни и не са необходими корекции, сайта се публикува.

6. Публикуване

Публикуване на сайта.

След предоставяне на натериали и при не много специфични изисквания, до пълна готовност се стига в рамкира на 14 дни.

Изработка на сайтове от AnDSEO

Защо да изберете andseo, за изработка на уеб сайт?

На първо място, "защото имаме солиден опит в уеб разработката". Винаги се стараем да предложим на нашите клиенти софтуер, който да може да се използва от всеки. Софтуер който достъпен и осигурява: високата производителност, сигурност и лекота на използване.

Вярваме, че страхотният софтуер трябва да работи с минимална настройка, така че да можете да се съсредоточите върху споделянето на Вашата история, продукт или услуги свободно...

Независимо дали сме реализирали Вашият проект с custom решение, или сме използвали open-sourse система като WordPress, менажирането и управлението на сайта ще е изключително удобно, така че лесно можете да започнете.

Изработка на уеб сайт

Цена

Каква е цената за изработка на уеб сайт?

Обикновенно, ценообразуващите променливи са много. Цената на уеб сайта зависи от технологиите които се използват за разработката, дизайна, фунционалностите и други изисквания на клиента.

В по-честите случай разработката се базира на WordPress, което позволява качествена изработка на уеб сайт с лимитиран бюджет. Но това далеч не означава че се прави компромис с качеството. Софтуера е поджодящ за изработка на уеб сайтове от тип: фирмен уеб сайт, презентационен сайт, сайт визитка, сайт портфолио, блог и други. Системата позволява и широка персонализация, разширяване на фунционалностите и се препоръчва, стига това да е по-релевантно от изцяло custom решение за проекта.

Независимо от бюджета с който разполагате за изработка на уеб сайт, ние ще намерим най-доброто решение за Вас, и гарантираме за перфектен краен проукт в съотношение цена - качество!

Екипът ни е оптимизирал работния процес до степен, която ни позволява да предложим изключително конкурентни цени! Ако се нуждаете от комерсиално решения за Вашия уеб сайт, може да разгледате нашите предефинирани предложения и да се възползвате от услугата: "Сайт за ден", на изключително атрактивна цена.

Какво Получавате

Уеб сайт завършен на 100%

Независимо дали сме използвали изцяло custom решение, или сме базирали разработката на някоя от популярните CMS системи, по никакъв начин не се налагат ограничения относно персонализации по дизайн и функционалности. ЕНД СЕО ЕООД не налага никакви правила и рестрикции за използването и поддръжката на краиният продукт. При прекратяване на договорните взаимоотношения между ЕНД СЕО ЕООД и клиента, продукта остава изключителна собственост на клиента.

AnDSEO e Вашият надежден сериозен креативен изпълнител на Вашия проект...

ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ ОТ НАШАТА РАБОТА.