WooCommerce Payments поддържа абонаменти

WooCommerce Payments поддържа абонаменти

WooCommerce Payments – със собствена система за управление на абонаментни плащанията, достъпна директно от таблото за управление на WordPress. Може да създавате планове за плащане, без месечни такси. 

Какво можете да правите с WooCommerce Payments и WooCommerce Subscriptions?

Може да предложите по-гъвкава услуга на вашите лоялни клиенти, като генерирате повтарящи се абонаметни плащания. По този начин ще осигурите на своите клиети продукту или услугата от която се нуждаят, без да се налага на прявят повтарящи се поръчки.

Управлявайте удобно плащанията от таблото си за управление. Проследявайте паричния поток, преглеждайте еднократни и абонаментни плащания и обработвайте данните от таблото за управление на вашия магазин. А когато сте в движение, може да се грижите за всично от вашия телефон, като използвате приложението WooCommerce.

Предложете безпроблемно изживяване при плащане. Увеличете реализациите, като приемате плащания директно в магазина си, вместо да изпращате клиенти на сайт на трети страни. Можете също така, да дадете на купувачите възможност да запазят информацията за кредитната си карта за по-бързо плащане в бъдеще.

Инсталирането на WooCommerce Payments е безплатно – няма разходи за настройка или месечни такси. Ще плащате само когато има активност в акаунта и направите продажба.

Модел за ценообразуване:

 • Без такса за настройка
 • Без месечна такса
 • 2,9% + 30¢ на транзакция за издадена в САЩ кредитна или дебитна карта
  • + 1% за транзакции, платени с карта, издадена извън САЩ
 • $ 15 такса за спор (възстановява се, ако спечелите спора)

Инсталиране на WooCommerce Payments

Няма нужда да създавате допълнителни акаунти или да се занимавате с API. Внедряването на WooCommerce Payments е толкова просто, колкото инсталирането на всяко друго разширение. Вижте документация и инструкции.

Share this post

Comments (2)

 • Елена Reply

  Би ми било любопиитно да разбера вашият опит с инсталиранеето на WooCommerce Payments в България 😉

  септември 13, 2022 at 11:08 am
  • andseo Reply

   Здравейте Елена, опит с инсталирането на WooCommerce Payments в България нямаме! 🙂 Бихме могли да съдействаме на търговци в поддържаните зони.

   септември 13, 2022 at 11:56 am

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *