Най-добрите избират WordPress

Повече от 60 милиона души избраха WordPress за своето място в мрежата. Станете част от семейството. WordPress ще задоволи и най-взискателните потребители.


layout styles

WordPress гиганта в web

WordPress управлява повече от 38% от мрежата - цифра, която се увеличава всеки ден. Всичко, от обикновени уебсайтове, до блогове, до сложни портали и корпоративни уебсайтове и дори приложения, са изградени с WordPress..

WordPress и изключителен софтуер с отворен код, даващ възможност за безгранични персонализации и възможности за надграждане. Какво ще кажете?.

Инструменти за публикуване

WordPress ви улеснява да управлявате съдържанието си. Създайте чернови, редактирайте, насрочете публикуването и много др.

Управление на потребителите

Администраторите управляват сайта, редакторите работят със съдържание, авторите и сътрудниците пишат съдържание, а потребителите имат профил, който могат да управляват.

Управление на медиите

Системата ви позволява да плъзнете и пуснете медията в директорията с файлове, за да я добавите към уебсайта си. Имате на разположение и инструменти за редактиране на изображения.

Разширяване с приставки

WordPress се предлага с много функции.Но за всяка функция, която не е в ядрото на WordPress, има директория с приставки с хиляди приставки които можете да добавите към уебсайта си.

Вградени коментари

Инструментите за коментари на WordPress ви дават всичко необходимо, за да бъдете форум за дискусия и да модерирате тази дискусия.

Мултиезичен

WordPress позволява да инсталирате приставка, с която да преведете, и да пооддържате няколко езикови версии на сайта си.

WordPress - достъпен за всеки

WordPress е софтуер създаден за всеки подчертаващ лесната достъпност, високата производителност, сигурността и лекотата на използване. Вярваме, че страхотният софтуер трябва да работи с минимална настройка, така че да можете да се съсредоточите върху споделянето на вашата история, продукт или услуги свободно...

Основният софтуер на WordPress е изключително удобен, така че лесно можете да започнете. Той също така предлага мощни функции за растеж и успех.

style switcher

AnDSEO e Вашият надежден сериозен креативен изпълнител на Вашия проект...

ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ ОТ НАШАТА РАБОТА.