Покажете на клиентите си, че бизнесът Ви е сериозен!

Професионалният уеб сайт увеличава продажбите. Над 60% от активните онлайн потребители твърдят, че е доста по-вероятно да купят от бизнес, който има уеб сайт, спрямо такъв, който няма.


Екипа на andseo ще Ви помогне да развиете бизнеса си, като създаде красив уеб сайт, за да ангажирате и впечатлявате повече нови клиенти – и да реализирате бизнеса си онлайн.


Изработка на сайтове

Базиран на wordpress

Защо използваме wordpress за изработка на сайтове?

WordPress управлява повече от 38% от сайтовете в мрежата - цифра, която се увеличава всеки ден. Всичко, от обикновени уеб сайтове, блогове и сложни портали се реализират успешно на wordpress.

WordPress e open source платформа, с която възможностите за разработка са безгранични. Системата предразполага с опции за широки персонализации и възможности за надграждане.

Инструменти за публикуване

WordPress ви улеснява да управлявате съдържанието си. Създайте чернови, редактирайте, насрочете публикуването и много др.

Управление на потребителите

Администраторите управляват сайта, редакторите работят със съдържание, авторите и сътрудниците пишат съдържание а потребителите имат профил, който могат да управляват.

Управление на медиите

Системата ви позволява да плъзнете и пуснете медията в директорията с файлове, за да я добавите към вашият уеб сайт. Имате на разположение и инструменти за редактиране на изображения.

Разширяване с приставки

WordPress се предлага с много функции. Но за всяка функция, която не е в ядрото на WordPress, има директория с хиляди приставки които можете да добавите към уеб сайта си, или екипа ни да създаде персонализирани функционалности за Вас.

Вградени коментари

Инструментите за коментари на WordPress ви дават всичко необходимо, за да бъдете форум за дискусия и да модерирате тази дискусия.

Мултиезичен

WordPress позволява да инсталирате приставка, с която да преведете, и да пооддържате няколко езикови версии на уеб сайта си.

Защо да изберете andseo, за изработка на уеб сайт?

На първо място, "защото имаме солиден опит в уеб разработката". Винаги се стараем да предложим на нашите клиенти софтуер, който да може да се използва от всеки. Софтуер който достъпен и осигурява: високата производителност, сигурност и лекота на използване. Вярваме, че страхотният софтуер трябва да работи с минимална настройка, така че да можете да се съсредоточите върху споделянето на вашата история, продукт или услуги свободно...

Основният софтуер на WordPress е изключително удобен, така че лесно можете да започнете.

Изработка на уеб сайт

Каква е цената за изработка на уеб сайт?

Обикновенно, ценообразуващите променливи са много. Цената на уеб сайта зависи от технологиите които се използват за разработката, дизайна, фунционалностите и други изисквания на клиента.

Ние в AnDSEO, предлагаме базова цена за изработка на фирмен уеб сайт, като този пакет покрива доста от необходимостите на почти всеки бизнес. В случая, конкретното предложение е за изработка на уеб сайт базиран на Wordpress, който е най-подходящ за фирмен уеб сайт, блог и тн. Вижте какво ще получите!

Изработка на сайт цена

Индивидуален дизайн

Адаптивен към всички резолюции за добро потребителско изживяване;
Неограничен брой страници със съдържание

Страници и информационни модули

Гъвкава и динамична начална страница, страници: за нас, услуги, продукти, проекти, галерия, новини, кариери, контакти и др. според изискванията на клиента.

Функционалности

Контактни форми;
Бутон "Обади се сега";
Регистрация за бюлетин;
Интеграция със социални мрежи;
Чат с клиенти;
Google Map.

Seo

Прецизна структура на сайта;
Релевантни Мета Title и Description;
Вътрешно налинкване;
Sitemap.xml;
Регистрация в Google My Business.

Поддръжка

Седмични актуализации;
Корекции по дизайна;
Резервни копия на сайта;
Отстраняване на грешки;
Ежедневен мониторинг.

Други

Безплатен хостинг за 1-година;
Фактура.

Изработка уеб сайт с готов шаблон - тема


 • Дизайн съобразен с темата избрана от клиента
 • Функционалности
 • Seo
 • Поддръжка
 • Интеграции

Уеб Сайт

599
Свържи се с нас

Изработка уеб сайт с индивидуален дизайн


 • Индивидуален дизайн
 • Функционалности
 • Seo
 • Поддръжка
 • Интеграции
 • Продуктов каталог

Уеб Сайт

1199
Свържи се с нас

Корпоративните уеб сайтове които разработваме, са базирани на WordPress. WordPress е open source система за управление на съдържанието (CMS). Основният софтуер на WordPress е изключително интуитивен, което го прави удобен за работа и поддръжка.

WordPress по никакъв начин не налага ограничения относно персонализации по дизайн и функционалности. ЕНД СЕО ЕООД не налага никакви правила и рестрикции за използването и поддръжката на краиният продукт. При прекратяване на договорните взаимоотношения между ЕНД СЕО ЕООД и клиента, продукта остава изключителна собственост на клиента.

Изработка на сайтове

Как ще работи уеб сайта за Вас?

Уеб сайта е Вашата онлайн визитка, Вашият онлайн търговски представител който ще работи ден и нощ и ще привлича все повече нови клиенти.

За разлика от Вас, той няма нужда от почивка! Денонощно ще представя бизнеса Ви онлайн

С колко клиента може да се срещнете днес, 5 – 10? Точно така, времето Ви е ограничено. Но уеб сайта Ви може да достигне хиляди потенциални клиети и да им представи Вашия продукт или услуга.

AnDSEO e Вашият надежден сериозен креативен изпълнител на Вашия проект...

ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ ОТ НАШАТА РАБОТА.