Най-добрите избират WordPress

Повече от 60 милиона души избраха WordPress да задвижи техния уеб сайт. Стабилният софтуер wordpress, идва с голям арсенал от инструменти и позволява широка персонализация. Вижте още, защо трябва да изберете wordpress за изработка на уеб сайт?


layout styles

Изработка на уеб сайт с wordpress

WordPress управлява повече от 38% от сайтовете в мрежата - цифра, която се увеличава всеки ден. Всичко, от обикновени уеб сайтове, до блогове, сложни портали и корпоративни уеб сайтове. Дори е възможно и приложения да се изградят с WordPress.

WordPress и изключителен софтуер с отворен код, даващ възможност за безгранични персонализации и възможности за надграждане.

Инструменти за публикуване

WordPress ви улеснява да управлявате съдържанието си. Създайте чернови, редактирайте, насрочете публикуването и много др.

Управление на потребителите

Администраторите управляват сайта, редакторите работят със съдържание, авторите и сътрудниците пишат съдържание а потребителите имат профил, който могат да управляват.

Управление на медиите

Системата ви позволява да плъзнете и пуснете медията в директорията с файлове, за да я добавите към вашият уеб сайт. Имате на разположение и инструменти за редактиране на изображения.

Разширяване с приставки

WordPress се предлага с много функции. Но за всяка функция, която не е в ядрото на WordPress, има директория с хиляди приставки които можете да добавите към уеб сайта си, или екипа ни да създаде персонализирани функционалности за Вас.

Вградени коментари

Инструментите за коментари на WordPress ви дават всичко необходимо, за да бъдете форум за дискусия и да модерирате тази дискусия.

Мултиезичен

WordPress позволява да инсталирате приставка, с която да преведете, и да пооддържате няколко езикови версии на уеб сайта си.

Защо да изберете WordPress за изработка на уеб сайт?

WordPress е софтуер, създаден да може да се използва от всеки, като осигурява: лесна достъпност, високата производителност, сигурност и лекота на използване. Вярваме, че страхотният софтуер трябва да работи с минимална настройка, така че да можете да се съсредоточите върху споделянето на вашата история, продукт или услуги свободно...

Основният софтуер на WordPress е изключително удобен, така че лесно можете да започнете. Той също така предлага мощни функции за растеж и успех.

style switcher

AnDSEO e Вашият надежден сериозен креативен изпълнител на Вашия проект...

ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ ОТ НАШАТА РАБОТА.